У Китаї закрився зоопарк, в якому відвідувачі виявили підміну тварин. Про це з посиланням на місцеву пресу повідомляє видання The Australian.

Адміністрація зоопарку міста Лохе в провінції Хенань заявила, що вже «замінила деякі невірно виставлені позначення тварин». Після принесення публічних вибачень власники закрили зоопарк для «усунення неполадок».

Зоопарк закрився після того, як 15 серпня одна з жінок виявила собаку в клітці, в якій, згідно з позначкою, повинен був знаходитися африканський лев. На місці хижака виявився тибетський мастиф, який загавкав у присутності відвідувачів.

Співробітники зоопарку заявили, що справжній лев був переправлений в іншу установу для продовження потомства, пише «Lenta.ru».

Згодом з'ясувалося, що в зоопарку підмінили й інших тварин. Так, у загоні для леопарда перебувала лисиця, у вольєрі для вовка - собака. У клітці, в якій повинна була знаходитися змія, виявили двох нутрій.

Керівництво парку, в якому розташований зоопарк, зазначило, що з 1998 року заклад було передано в управління приватному власнику.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

721