Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 9 по 16 серпня.

«Є проблеми, але не варто зараз ці проблеми штучно роздмухувати і штучно перебільшувати», - прем'єр-міністр України Микола Азаров про проблеми в торговельних відносинах з Росією.

«Так не поводяться не тільки партнери, але й навіть погані сусіди», - лідер фракції ВО «Батьківщина» Арсеній Яценюк про торгову війну з РФ.

«Годі виводити плями на мундирі, треба рішуче очиститися від недостойних представляти владу», - прем'єр-міністр Микола Азаров про те, що чиновників, з вини яких відбуваються ДТП, потрібно суворо карати.

«Україну намагаються нецивілізованим способом схилити до об'єднання з Митним союзом», - регіонал Володимир Олійник про спроби РФ приєднати Україну до МС.

«П'яний за кермом - завжди злочинець, а коли він має владні повноваження - це взагалі за межею добра і зла», - прем'єр-міністр Микола Азаров про п'яних чиновниках за кермом.

«Нелюдяно і цинічно, коли в країні, яка найбільше постраждала від нацизму, його ряджені прихильники і послідовники піднімають голову - знову надягають форму з черепами і свастиками, топчуть нашу землю, влаштовують танці на кістках», - регіонал Вадим Колесніченко про свободівців, які одягли форму солдатів СС «Галичина» з атрибутами німецьких загарбників.

«Якщо ви вирішите народжувати, то звертайтеся відразу до мене», - прем'єр-міністр Микола Азаров запропонував луганській журналістці звернутися особисто до нього, коли вона вирішить народжувати дитину.

«Якщо раніше Росія намагалася нас заманити пряниками Митного союзу, розповідаючи про якісь пільги і привілеї, то тепер вона перейшла до митного батога і справжнім митним кийком заганяє нас до Євразійського простору», - нардеп від фракції «Батьківщина» Андрій Павловський про торгову суперечку з РФ.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

483