Співробітники лінійного відділу на ст. «Запоріжжя» УМВС України на Придніпровській залізниці затримали групу з шести осіб у віці від 27 до 50 років, які вирізали шматки рейок із залізничного шляху. Про це повідомляє УМВС України на Придніпровській залізниці.

«Всього зловмисниками було вирізано 160 метрів рейок, що, за попередніми підрахунками, складає близько 15 тонн металу. Заподіяно великої матеріальної шкоди Придніпровській залізниці, яка вимагає значних витрат на відновлення напрямку», - повідомили в міліції.
 
 
Чоловіки, ретельно готуючись, розподілили напрями роботи і заздалегідь взяли в оренду у місцевого фермера трактор з ковшем, тачанку, пристрій для різання металу киснем, залізні ломи і кувалди.

Матеріали справи внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.185 (крадіжка), що карається арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк. Зловмисники перевіряються на причетність до аналогічних злочинів. Ведеться досудове слідство.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

444