Співробітники правоохоронних органів Київської області затримали підозрюваного у вбивстві таксиста.

Як повідомляє сектор по зв'язках з громадськістю обласного управління МВС, до Броварського міськвідділу міліції зателефонував 27-річний чоловік і повідомив, що невідомий наніс йому ножове поранення, намагаючись заволодіти автомобілем.

Постраждалий встиг назвати свій номер мобільного телефону і те, що він знаходиться в полі біля села Скибин. Після цього зв'язок перервався.

Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце, потерпілого не виявила.

До подальших пошуків залучили солдатів внутрішніх військ та членів громадських формувань. Обстеживши понад 100 гектарів відкритої місцевості, міліціонери знайшли на узбіччі дороги біля села Рожівка пошкоджений автомобіль після ДТП.

Пошуки водія тривали дві доби. На третій день у лісопосадці з численними ножовими пораненнями на відстані близько 15-ти км від місця, яке вказував потерпілий, оперативники знайшли його тіло.

Того ж дня був затриманий і доставлений у місцеву міліцію підозрюваний у скоєнні нападу. Ним виявився раніше судимий 30-річний житель Броварського району.

Чоловік розповів, що перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, викликав таксі. За межами населеного пункту він вдарив водія ножем. Той вискочив з авто з мобільним телефоном і, сховавшись за деревом, ще встиг подзвонити в міліцію і повідомити про напад.

Злякавшись відповідальності, пасажир вирішив знайти і вбити його. Почувши розмову по мобільному, він наздогнав свою жертву і завдав 14 ножових поранень. Потім він спробував підпалити труп. Проїхавши деяку відстань на викраденому автомобілі, зловмисник не впорався з керуванням і допустив перекидання.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Підозрюваний заарештований. Досудове слідство триває, з'ясовуються всі обставини злочину.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

236