Колишній футболіст московського «Спартака» Валерій Рейнгольд назвав «котами, що зажерлися» гравців збірної Росії, яка поступилася команді Північної Ірландії (0:1) у відбірковому матчі чемпіонату світу 2014 року. Про це пише видання «Советский спорт».
 
За словами Рейнгольда, російських футболістів «марно налаштовувати».

Рейнгольд сказав, що гру з північноірландцями збірна Росії провалила. За словами колишнього гравця «Спартака», футболісти не були готові до матчу фізично. «Ірландці перемогли заслужено. Бажання грати у них було значно вище. Майстерності - нуль. Але в матчі проти піжонів цього вистачає», - сказав Рейнгольд. Збірну Північної Ірландії колишній футболіст назвав «сільською командою».

Головний тренер російської команди Фабіо Капелло, за словами Рейнгольда, байдужий до гри росіян і не переживає за збірну. У той же час, Рейнгольд висловив думку, що футболістів погано підготував не Капелло, а клубні тренери, пише «Lenta.ru».

Матч Північна Ірландія - Росія відбувся в Белфасті 14 серпня. Єдиний гол у цій зустрічі забив нападаючий північноірландців Мартін Патерсон. Через поразку росіяни залишилися на другому місці у своїй відбірковій групі. Збірна Росії на два очки відстає від лідерів групи португальців.

71-річний Рейнгольд, який виступав за «Спартак» з 1960 по 1967 рік, відомий критичними висловлюваннями на адресу російських футболістів і тренерів. Рейнгольд є постійним експертом «Советского спорта».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1033