Кабінет Міністрів України скасував підвищення тарифів на послуги ЖКГ у 20 населених пунктах. Про це заявив віце-прем'єр-міністр Олександр Вілкул.

«У регіонах, де не виконано рішення щодо стабільності тарифів на послуги ЖКГ уряд вживає конкретних заходів. У кожному регіоні працюють робочі групи.

Вони, в разі знаходження порушень, звертаються до Держінспекції, Антимонопольного комітету, органів для вжиття відповідних заходів. Завдяки цьому підвищення тарифів на послуги ЖКГ вже скасовано у 20 населених пунктах», - сказав Вілкул під час всеукраїнської селекторної наради з керівниками регіонів.

Він зазначив, що для забезпечення стабільності тарифів на комунальні послуги необхідно йти через модернізацію обладнання, впровадження енергозберігаючих технологій, шляхом залучення інвестицій у галузь. «Це шлях, яким пройшли країни Східної Європи з метою підвищення якості комунальних послуг», - сказав віце-прем'єр.

Як раніше повідомляв ForUm, прем'єр-міністр Микола Азаров доручив розібратися з питанням необґрунтованого підвищення тарифів ЖКП у регіонах аж до звільнень чиновників.

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

297