Після святкування ще одного весілля 11 серпня в кафе м. Золочів Львівської області отруїлися люди. Про це повідомляє департамент з питань з цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

Згідно з повідомленням, після святкування весілля 10-11 серпня в кафе м. Золочів на Львівщині до лікарні потрапили 29 осіб.

«У період 12-14 серпня, з попереднім діагнозом гострий гастроентероколіт, харчова токсикоінфекція, в інфекційні відділення медичних установ Львівської області було госпіталізовано 29 осіб, з них 7 дітей, які брали участь у святкуванні весілля 10-11 серпня в кафе в м. Золочів . А саме: у Золочівську центральну районну лікарню госпіталізовано 21 особу, з них 7 дітей; у комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня» - 8 осіб», - наголошується в повідомленні.

Зокрема, 14 серпня в Золочівську ЦРЛ госпіталізовано 5 осіб, з них 3 дітей.

Постраждалим пацієнтам у стаціонарних умовах проводиться повний комплекс клініко-лабораторних обстежень, надається необхідний об'єм медичної допомоги відповідно до клінічних протоколів. Стан усіх потерпілих - середньої тяжкості.

Працівниками санітарно-епідеміологічної служби проводиться епідрозслідування і комплекс санітарно-протиепідемічних заходів в осередку інфекції. Протиепідемічні заходи тривають, ситуація контролюється, зазначають у департаменті.

Нагадаємо, у Львівській області протягом 12 серпня в м. Золочів до інфекційного відділення центральної районної лікарні з ознаками харчового отруєння було госпіталізовано 11 осіб, які 10 серпня святкували весілля в кафе.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

193