У липні 2013 року з боку Польщі та Угорщини до газотранспортної системи України всього надійшло 269,6 млн кубометрів природного газу, що на 3% або 7 млн. кубів більше, ніж у червні, повідомила прес-служба ПАТ «Укртрансгаз».

З листопада 2012 р. по 1 липня 2013 р. загальний обсяг поставок природного газу з Польщі та Угорщини орієнтовно склав 952,3 млн. кубометрів.

Нагадаємо, з 1 листопада 2012 р. «Укртрансгаз» почав прийом природного газу з Польщі, а з 1 квітня - з Угорщини.

Як заявляв віце-прем'єр-міністр України Юрій Бойко, збільшення реверсу газу з держав ЄС - одне із стратегічних завдань, яке стоїть перед урядом.

Раніше Кабінет Міністрів затвердив прогнозний баланс надходження і розподілу природного газу в Україні на 2013 рік з обсягом імпорту 27,3 млрд кубометрів.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України у квітні затвердив прогнозний баланс надходження і розподілу природного газу в Україні на 2013 рік з обсягом імпорту 27,3 млрд куб. м. Згідно з документом, надходження газу в поточному році від російського газового монополіста компанії «Газпром» складуть 18 млрд куб. м, від компанії Ostchem, яка підконтрольна українському бізнесменові Дмитру Фірташу, - 8 млрд куб. м, від німецького газового трейдера RWE Supply & Trading - 1,3 млрд куб. м.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

383