Прем'єр-міністр України Микола Азаров сьогодні відвідає місце НП у центрі міста Луганськ, де 11 серпня поточного року в багатоповерховому житловому будинку стався вибух газу. Як повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату Кабінету Міністрів України, прем'єр перебуває з робочою поїздкою в Луганській області.

Програмою робочої поїздки також передбачено відвідування Луганської обласної клінічної лікарні, де глава уряду відкриє Центр невідкладних станів та медицини катастроф і перинатальний центр.


Планується, що Азаров вручить сертифікати на автомобілі швидкої медичної допомоги та ознайомиться з роботою Луганської обласної лікарні, зокрема, огляне операційні блоки, палати акушерської реанімації, а також поспілкується з персоналом та пацієнтами медзакладу.

Крім того, у другій половині дня глава Уряду відвідає ПАТ «Луганськтепловоз» та візьме участь в урочистій презентації трисекційного тепловоза 3ТЕ116У-001.

Також прем'єр візьме участь у церемонії відкриття спортивного багатофункціонального комплексу. Крім того, він ознайомиться з роботою Центру комплексної безпеки підприємств вугільної галузі.

Сьогодні ввечері Азаров повернеться до Києва.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

164