На маршруті кільцевої електрички у Києві відкриють дві додаткові зупинки «Київська-Русанівка» і «Протасів Яр». Про це повідомила прес-служба Київської міської державної адміністрації.

«Зараз наші фахівці здійснюють розробку проектно-кошторисної документації. Роботи почнуться після затвердження всіх необхідних документів та узгодження виконання будівельних робіт на земельних ділянках, що перебувають у користуванні Державного територіально-галузевого об'єднання «Південно-Західна залізниця», - заявив заступник голови КМДА Михайло Костюк.

Згідно з проектом, заплановано проведення робіт з будівництва та реконструкції підходів, під'їздів і залізничних платформ, облаштування квиткових кас, інженерного забезпечення, а також будівництво пішохідних мостів і т.п. Крім того, паралельно розробляються зміни в схемі руху наземного пасажирського транспорту, щоб з введенням в експлуатацію цих станцій організувати підвезення пасажирів тролейбусами або автобусами.

«Інвестор, який облаштує зупинний комплекс, зможе організувати торгівлю на платформах. Таким чином, ми отримаємо ще й цивілізовану торгівлю замість стихійної, яку зараз можна побачити на підходах до багатьох станцій», - підкреслив Костюк.

Нагадаємо, у Києві з 1 до 31 серпня закриваються на реконструкцію платформи станцій міської електрички «Зеніт» і «Рубежівська».


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

137