У Києві знайомий жінки застрелив її чоловіка-іноземця, після того, як вона поскаржилася на регулярні побої. Про це повідомляє Шевченківське райуправління ГУМВС України в Києві.
Згідно з повідомленням, близько другої години ночі до чергової частини Шевченківського райуправління столичної міліції надійшло повідомлення про те, що один чоловік вистрелив у іншого. Коли правоохоронці прибули за викликом, на тротуарі біля одного з будинків вони знайшли тіло чоловіка з кількома вогнепальними пораненнями.

«Під час відпрацювання території дільничними інспекторами міліції жителі будинків розповіли, що почули крик чоловіка, а потім кілька пострілів. Виглянувши з вікон, вони побачили, що на землі лежить людина, а поруч стоїть чоловік з рушницею. Зробивши ще кілька пострілів, чоловік сів на мотоцикл і поїхав у невідомому напрямку. На жаль, номери сусіди не змогли розгледіти, було дуже темно», - розповіли в міліції.

Слідчим відділом Шевченківського району київської міліції було розпочато кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України «Вбивство».

Згодом стало відомо, що загиблий - 36-річний громадянин іншої країни. Упродовж двох років він жив у столиці разом з 51-річною дружиною і неодноразово її бив. Жінці набридло таке ставлення, і вона поскаржилася знайомому, зі словами «роби, що хочеш, але щоб більше він мене не чіпав». Після всього цього сталося вбивство.

Вже через кілька днів після скоєння вбивства працівники карного розшуку Шевченківського районного управління столичної міліції затримали виконавця - 41-річного киянина. Рушницю він сховав, а мотоцикла позбувся. Наступного дня, після вбивства, у лісосмузі працівники міліції знайшли кинутий мотоцикл, на якому втік злочинець. У його будинку оперативники і слідчі знайшли і мисливську зброю.

Під час досудового розслідування слідчим доведеться з'ясувати, що змусило чоловіка піти на особливо тяжкий злочин, скільки коштувала затриманому його свобода, а також - чому жінка обдурила правоохоронців і прикидалася пригніченою вдовою.

За даний злочин Кримінальним кодексом передбачено покарання у вигляді ув'язнення до 15 років. Триває досудове розслідування.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

189