Одному з підозрюваних у скоєнні злочинів відносно мешканки смт Врадіївка Ірини Крашкової, старшому лейтенанту Євгену Дрижаку продовжено термін утримання під вартою до 27 вересня. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Миколаївської області.

Як заявив заступник прокурора Миколаївської області Дмитро Єфименко, суд розглянув клопотання слідчого прокуратури про продовження терміну утримання під вартою одному з підозрюваних у скоєнні злочинів відносно мешканки Врадіївки.

«Прокурором при розгляді зазначеного клопотання, відповідно до вимог п.1ч.1. ст. 194 КПК України, доведена обґрунтованість провини підозрюваного Д. у скоєнні інкримінованих йому злочинів. У зв'язку з цим термін утримання під вартою продовжено до 27 вересня 2013 року», - зазначив Єфименко.

Нагадаємо, 27 червня 29-річну мешканку Врадіївки Ірину Крашкову знайшли на вулиці без одягу з ознаками насильства. Потерпілу госпіталізували в реанімацію.

28 червня за підозрою в скоєнні зґвалтування, розбійного нападу та нанесенні тяжких тілесних ушкоджень були затримані лейтенант міліції Дмитро Поліщук та єгер Сергій Рябіненко. Після дводенних масових акцій протесту громадян у Врадіївці прокуратура Миколаївської області затримала капітана Врадіївського райвідділу міліції Дрижака, на якого також вказувала потерпіла.

5 серпня прокуратура Миколаївської області вручила підозрюваним у зґвалтуванні та побитті Крашкової повідомлення про нову підозру. Їхні дії перекваліфіковані на ч. 2 ст. 15 п.п. 4,6,9,12 та ч. 2 ст. 115 (скоєння завершеного замаху на навмисне вбивство, скоєне з особливою жорстокістю, з корисливих мотивів, з метою приховати інший злочин, за попередньою змовою групою осіб).

Крім того, Рябіненку інкримінується скоєння розбійного нападу, а Поліщуку і Дрижаку - скоєння зґвалтування, розбійного нападу, а також низки службових злочинів.

9 серпня в прокуратурі Миколаївської області заявили, що досудове розслідування у справі про зґвалтування Крашкової завершено.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

158