У Миколаєві затримано працівника міліції за підозрою у перевищенні службових повноважень та нанесенні тілесних ушкоджень мешканцю області. Про це повідомляє прокуратура Миколаївської області.

Працівник Центрального райвідділу Миколаївського міського управління УМВС України в Миколаївській області, майор міліції затриманий за підозрою у скоєнні злочинів, передбачених ч.1 ст. 121, ч.2 ст.365 КК України.

«Зараз працівник міліції затриманий і перебуває в ізоляторі тимчасового утримання ММУ УМВС України в Миколаївській області. Найближчим часом йому буде повідомлено про підозру у скоєнні злочинів - заподіянні умисного тяжкого тілесного ушкодження і перевищенні службових повноважень, що супроводжувалося насильством. Крім цього, вирішується питання про обрання запобіжного заходу», - зазначив заступник прокурора м. Миколаєва Юрій Табула.

Як уточнили в прокуратурі, 3 серпня п.р. о 20.45 з Центрального РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області в лікарню з тілесними ушкодженнями був доставлений 39-річний місцевий житель, затриманий за підозрою у крадіжці. За висновком лікарів, у чоловіка виявлені тілесні ушкодження у вигляді тупої травми живота і розриву селезінки.

Прокуратурою Центрального району розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінальних злочинів, передбачених ч.1 ст.121, ч.2 ст.365 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Як повідомлялося, прокуратура Центрального району Миколаєва розслідує обставини отримання тілесних ушкоджень 39-річним місцевим жителем у Центральному РВ УМВС України в Миколаївській області.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

399