Вперше в Україні правоохоронні органи притягли до обслуговування населення консультативний електронний пристрій. Про це повідомляє прес-служба ДАІ.
 
«Електронний промоутер - саме така назва жіночої голографічної фігури відтепер зустрічатиме відвідувачів Івано-Франківського відділу реєстраційно-екзаменаційної роботи УДАІ УМВС України. На скляний стенд за допомогою відео- та аудіо-відтворювача транслюється візуально звукова інформація, підібрана за популярністю звернень до працівників МРЕВ», - йдеться в повідомленні.
 

Як зазначив начальник Івано-Франківського відділення реєстраційно-екзаменаційної роботи Роман Фенко, нові технологічні рішення заощадять час відвідувачів, який вони витрачають на підготовку до оформлення документів. «Законодавство періодично змінюється, і це щоразу викликає ажіотаж серед автолюбителів. Вони йдуть, щоб проконсультуватися, отримати певні інформаційні послуги, а тепер у них є можливість отримати інформацію швидше і не стояти в чергах», - зазначив він.

Пристрій відтворює звукові повідомлення, якщо «виявляє» слухача в радіусі півтора метра. При відсутності в зоні сканування громадян, прилад знаходиться в режимі очікування.

Зараз бажаючі можуть дізнатися у скляної фігури, які документи потрібно мати при обміні водійського посвідчення, при одержанні його вперше, при проведенні реєстрації, перереєстрації та зняття з обліку транспортних засобів та інших операцій, які стосуються діяльності підрозділу.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

468