Севастопольська міліція продовжує пошуки зниклого безвісти громадянина РФ Станіслава Тищенка, повідомляє сектор по зв'язках з громадськістю міського управління МВС України.

У пошукових заходах задіяні щодня від 60 і більше співробітників міліції, двоє співробітників гірничорятувальної служби Управління ДСНС, 4-5 лісничих ДП «Севастопольське лісове господарство», кінологи з собаками, громадськість.

«Проте на сьогоднішній день пошукові заходи результатів не дали», - повідомив начальник УМВС України в м. Севастополі Валерій Радченко.

З першого дня було підготовлено і розклеєно понад 300 орієнтувань щодо розшуку Тищенка в районі урочища Батіліман і Ласпі.

Співробітниками Балаклавського райвідділу з метою встановлення осіб, які могли бачити безвісти зниклого, були відвідані шість баз відпочинку і місця стихійного туристичного відпочинку, а також торговельні об'єкти.

За час пошуку був обстежений східний схил Куш-Кая від Турецької галявини, по південній туристичній стежці до вершини гори.

Військовослужбовцями Севастопольського загону Державної прикордонної служби України обстежена прибережна смуга берегової лінії від Балаклавської бухти до урочища Батіліман.

Батько хлопця, який приїхав до Севастополя, характеризує сина як цілеспрямованого, врівноваженого, комунікабельного, морально стійкого. 3 серпня він повідомив батькам, що буде з друзями виїжджати назад. Це був його останній дзвінок.

У міліції нагадали прикмети зниклого: на вигляд близько 20 років, зріст 165-170 см, худорлявої статури, волосся русяве, очі карі, обличчя слов'янського типу, витягнуте, носить окуляри для зору в темно-коричневій оправі.

Як повідомляв ForUm, 19-річний Станіслав Тищенко, який приїхав до Севастополя з Бєлгородської області на відпочинок зі своїми друзями, 6 серпня пішов з турбази «Таврида» в урочищі Батіліман у напрямку гори Куш-Кая і не повернувся.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

129