Домашня зустріч київського «Динамо» з одеським «Чорноморцем» (1:2) у 5-му турі Прем'єр-ліги закінчилася не тільки втратою важливих очок, а й травмами кількох ключових футболістів. Про це повідомляє прес-служба київського клубу.

У захисника Євгена Хачеріді, який попросив заміну на початку другого тайму, діагностована м'язова травма задньої поверхні стегна. Відновлення гравця займе близько тижня.

У Євгена Селіна, який вийшов на заміну в другому таймі, проблеми ще серйозніші. За попереднім діагнозом, у захисника пошкоджена передня хрестоподібна зв'язка і меніск. Завтра в клініці «Доктора Лінька» йому буде зроблено повторне обстеження, після якого буде встановлено остаточний діагноз і призначено курс лікування.

Продовжує відновлюватися після пошкодження задньої поверхні стегна захисник Данило Сілва. Бразилець проходить відновлювальний курс, який орієнтовно займе ще десять днів.

Нагадаємо, що після отриманих травм продовжують відновлення воротар Георгій Бущан, захисник Домагой Віда, півзахисники Денис Гармаш і Ніко Кранчар, а також нападник Андрій Ярмоленко.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1159