Прем'єр-міністр Микола Азаров у Фейсбуці заявив, що тільки при злагодженій роботі уряду, Київської міськдержадміністрації та Київміськради Київ розвиватиметься відповідно до наміченого масштабного плану, повідомляє Департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату КМУ.

«У Києві маса проблем, і для їх вирішення необхідна злагоджена робота уряду, Київської адміністрації і Київради. Якщо хтось починає займатися саботажем, то, звичайно, вирішення проблем дуже ускладнюється», - сказав Азаров.

Він підкреслив, що, на жаль, Київрада не приймає вчасно найважливіші для життєзабезпечення Києва рішення через блокування її роботи опозиційними політиками, які «діють свідомо за принципом «чим гірше, тим краще».

Зокрема, за словами Азарова, це стосується і здачі в експлуатацію чергової станції «Теремки» Київського метрополітену. «Якби своєчасно Київрада приймала рішення, то будівництво станції «Теремки» було б завершено у травні», - підкреслив прем'єр-міністр, додавши, що тепер завершення будівництва станції планується «з великою напругою» до Дня визволення Києва - 6 листопада 2013 року.

Азаров також повідомив, що цю тему він обговорив з секретарем Київської міської ради Галиною Герегою: «Наскільки нам заважають вирішувати київські проблеми опозиційні політики, які паралізують роботу Київради». Крім того, прем'єр-міністр звернувся до киян з проханням «висловити свою думку з приводу тих політиків, які не дають Київраді можливості приймати рішення, найважливіші для життєзабезпечення міста, під різними приводами».

Азаров підкреслив, що Київ розвиватиметься і надалі, а у діючої влади є масштабні плани щодо реалізації інфраструктурних проектів у столиці.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

157