Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 2 по 9 серпня.

«Я хочу запитати киян: вам потрібні такі політики, які заважають будувати метро на Троєщину? Будувати міст, будувати розв'язку, покращувати життя в місті? Я хотів би знати думку киян щодо цього», - прем'єр-міністр Микола Азаров звинуватив опозицію в саботажі роботи щодо розвитку Києва.

«Я думаю, що наше МЗС має дати відповідну оцінку зухвалій витівці цього пройдисвіта», - регіонал Михайло Чечетов про витівку американських панк-музикантів з групи Bloodhound Gang, які поглумилися над українським і російським прапорами.

«За те, що він помочився на український прапор, йому потрібно відрізати те, чим він туди мочився. І відбити нирки, щоб наступного разу складно було це зробити», - нардеп Олег Ляшко про те, що українці повинні вчинити самосуд над бас-гітаристом американської панк-групи Bloodhound Gang Джаредом Хасселхоффом за наругу над державним прапором України.

«Це вказує на те, що і опозиція, і всі ці громадські організації-грантоїди годуються з одного іноземного джерела», - регіонал Михайло Чечетов про мовчання опозиції у зв'язку з витівкою американських панк-музикантів з групи Bloodhound Gang.

«Це не можна залишати без належної уваги. Інакше кожен залітний третьосортний гастролер буде вважати своїм обов'язком «переплюнути» попередників і знущатися над нашими національними символами», - регіонал Андрій Пінчук про те, що американські музиканти повинні понести відповідальність за наругу над прапором України.

«Варто було піти з концерту, повідомивши правоохоронним органам про події. Але у нас байдужість досягла апогею», - екс-міністр закордонних справ Володимир Огризко про реакцію українців на концерті американської панк-групи Bloodhound Gang, які поглумилися над українським прапором.

«Літнє затишшя окремі чиновники в регіонах використали для того, щоб спробувати тихою сапою підвищити тарифи на послуги ЖКГ», - прем'єр-міністр Микола Азаров про необґрунтоване підвищення тарифів на ЖКП.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

2383