Міністерство оборони розраховує на виділення 24,6 млрд гривень на своє фінансування в державному бюджеті на 2014 рік. Про це йдеться в прес-релізі, розданому журналістам перед брифінгом, заступника міністра оборони Володимира Можаровського.

Згідно з ним, вже почався процес бюджетного планування на наступний рік і проведено розрахунки граничних розмірів витрат з урахуванням всіх потреб, необхідних для реалізації проекту держпрограми реформування та розвитку Збройних сил.

Крім того, в бюджеті на 2014 рік необхідно передбачити видатки Міноборони в розмірі 24 569 млн гривень, передають «Українські новини».

Зокрема, 17,5 млрд гривень передбачено на утримання Збройних сил, а 2 млрд гривень - на їх підготовку, ще 5 млрд гривень - на розвиток озброєння і військової техніки.

Можаровський зазначив, що процес бюджетного планування у відомстві ще не закінчений і знаходиться в процесі обговорення.

Як повідомляло агентство, у червні Міністерство оборони ініціювало збільшення свого бюджету на 1,8 млрд гривень при перегляді державного бюджету за підсумками 1 кварталу.

Міністерство оборони планує забезпечити житлом 25 тис. військовослужбовців до 2017 року.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

174