Міліція затримала підозрюваного у резонансному вбивстві молодої матері і дитини. Про це повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю УМВС України в Хмельницькій області.

Нагадаємо, серед білого дня невідомий зарізав 29-річну жінку та її шестирічного сина у їхній власній квартирі. Над розкриттям жорстокого злочину в цілодобовому режимі працювали як працівники Хмельницького міського відділу внутрішніх справ, так і фахівці з обласного управління МВС. Розглядалося кілька версій вбивства, правоохоронці детально відстежували всі можливі контакти загиблої.

Слідчо-оперативні заходи дали свій результат і підозрюваний у скоєнні вбивства був затриманий. Ним виявився 36-річний раніше неодноразово судимий чоловік.

Підозрюваний 9 липня звільнився з місць позбавлення волі, офіційно ніде не працював. Того ж дня, перебуваючи в районі Львівського шосе, він згадав, що неподалік живе його давня знайома. Адресу він пам'ятав, тому вирішив зайти позичити грошей.

Як пояснює сам затриманий, вхідні двері в квартиру були замкнені. Господиня саме готувала на кухні обід і обурилася непрошеному гостю, почала кричати і виганяти його. Але чоловік її вдарив, а коли жертва знепритомніла, він зв'язав їй руки.

Свідком жорстокого поводження з матір'ю став її 6-річний син. Хлопчик намагався захистити жінку, тоді зловмисник схопив кухонний ніж і перерізав дитині горло. Наступною жертвою стала матір.

Зараз затриманий перебуває під арештом, відносно нього відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Слідство у справі триває.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

647