У Києві 8 серпня на мосту ім. Патона сталася масштабна дорожня пригода, під час якої були пошкоджені відразу сім автомобілів: Mersedes-benz Sprinter, Subaru Forester, Renault Koleos, Toyota Rav, Citroen Berlingo, Dacia Logan, МАЗ. Про це повідомляє ДАІ Києва.

За попередніми даними, спочатку в автобус МАЗ з пасажирами, що рухався в напрямку Ленінградської площі, по дотичній вдарилася Toyota Rav. Автобус зупинився, а легковик продовжив рух вперед і зупинився трохи попереду. Карета швидкої допомоги однієї з приватних клінік, яка рухалася в напрямку Дружби народів, зупинилася. У цей час Renault, що слідував у тому ж напрямку, на повному ходу врізався в Toyota Rav.

Потім сталося зіткнення з автомобілем Subaru, який завдав незначні пошкодження «швидкій».
В якій саме послідовності все це сталося, стане відомо більш точно після завершення розслідування, зазначають в ДАІ. Але незаперечним залишається факт, що Renault, врізавшись в Toyota Rav, посунув її назад на досить велику відстань. І в результаті цього некерована Toyota Rav зіткнулася і пошкодила Citroen, а той вдарився у Dacia.

«Поки що не можна сказати, що послужило причиною цієї пригоди. Проте однозначно можна стверджувати, що деякі водії були неуважні. Цей фактор і призвів до того, що були травмовані троє людей - водій Toyota Rav і водій та пасажир Renault, а також завдано значного матеріального збитку», - наголошується в повідомленні.
Розпочато розслідування цієї пригоди.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

254