У Горлівці сьогодні, 8 серпня, пройшли похорони 5 працівників концерну «Стирол», які загинули внаслідок аварії 6 серпня.

Даний факт підтвердили в прес-службі Донецької обласної державної адміністрації.

Також, за інформацією Горлівської міської ради, сьогодні о 15.00 на всіх підприємствах всього холдингу OSTCHEM пам'ять про загиблих співробітників «Стиролу» вшанували хвилиною мовчання, повідомляє «УНІАН».

У Горлівці поховали В'ячеслава Олійника і Віктора Горбунова на кладовищі в селищі Рум'янцеве, Романа Мокринського та Миколу Степанського на Жовтневому кладовищі, а Олександра Китманова на Центральному кладовищі міста. На прощальній панахиді колеги загиблого 26-річного Китманова розповіли, що Олександр на момент аварії відпрацював всього один день на підприємстві, сказано в повідомленні.

Як раніше повідомляв ForUm, 6 серпня під час капітального ремонту заводу №1 ПАТ «Концерн Стирол» стався викид газу аміаку, за попередніми даними - через розрив аміакопроводу. Унаслідок події загинули п'ятеро осіб (бригадир-монтажник, троє монтажників та електрогазозварник). До реанімації потрапили 9 горлівчан.

Унаслідок аварії, що сталася на концерні «Стирол» 6 серпня, за медичною допомогою в лікувально-профілактичні установи міста звернулися 26 осіб.

8 серпня в Горлівці помер ще один постраждалий унаслідок аварії на «Стиролі».


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

187