З початку серпня Центр надання адміністративних послуг Київської міської державної адміністрації почав оформлення та видачу документів, що засвідчують особу - паспортів громадянина України. Як повідомляє прес-служба КМДА, через місяць тут видаватимуть також закордонні паспорти.

З початку серпня Центр надання адміністративних послуг Києва передав Державній міграційній службі України 16 справ про отримання документів, що засвідчують особу.

«Це наша спільна ініціатива з Державною міграційною службою. Зараз тільки в Києві можна отримати паспорт громадянина України та закордонний паспорт за межами відділень Держміграцслужби, тому наш проект унікальний для України і є хорошим прикладом того, як має працювати державна установа», - повідомив заступник голови КМДА, керівник апарату Олександр Пузанов.

Він повідомив, що протягом двох тижнів послугу з оформлення та видачі паспортів громадян України почнуть надавати 10 центрів районних державних адміністрацій Києва.

Протягом місяця районні центри надання адміністративних послуг почнуть також оформлення і видачу паспортів громадян України для виїзду за кордон і проїзних документів дитини.

Нагадаємо, 17 квітня 2013 р. між Державною міграційною службою України та Київською міською державною адміністрацією було підписано угоду про співпрацю щодо організації оформлення і видачі паспорта громадянина України, паспорта громадянина України для виїзду за кордон, проїзного документа дитини.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

198