Трьох малоліток з м. Макіївки засудили до тюремного ув'язнення за побиття бездомного, який згодом помер, повідомили у прес-службі прокуратури Донецької області.

«Головного підозрюваного, якому поки не виповнилося 18 років, суд визнав винним у скоєнні кримінального злочину за ч.2.ст. 296 (хуліганство, вчинене групою осіб) та ч. 2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України і призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на 8 років. Двом його спільникам призначено покарання за ч.2 ст.296 у вигляді позбавлення волі на строк 2,5 роки кожному. Засудженим до набуття чинності вироку обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою», - повідомив старший прокурор прокуратури Радянського району Макіївки Дмитро Бормотов.

Нагадаємо, у жовтні минулого року молоді люди, будучи в стані алкогольного сп'яніння, в приміщенні залізничного вокзалу селища Ханженкове на очах у багатьох свідків безпідставно з особливою жорстокістю побили двох бездомних чоловіків, унаслідок чого один отримав тілесні ушкодження, а другий помер на місці.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

246