Сьогодні в Горлівці помер ще один потерпілий внаслідок аварії на «Стиролі». Як повідомляє управління інформаційної політики і з питань преси Донецької облдержадміністрації, таким чином, число жертв нещасного випадку на виробництві досягло шести осіб.

Як повідомили в департаменті охорони здоров'я Донецької облдержадміністрації, працівник концерну перебував на лікуванні в реанімаційному відділенні Горлівської міської лікарні №2 у важкому стані, що не давало можливості направити потерпілого на лікування в Донецьке обласне клінічне територіальне медичне об'єднання.

За даними ОДА, на даний момент 24 постраждалих з різним ступенем тяжкості перебувають на лікуванні в лікарнях обласного центру, куди вони були перевезені з Горлівки вчора.

Як повідомлялося, внаслідок аварії, що сталася на концерні «Стирол» 6 серпня, за медичною допомогою в лікувально-профілактичні установи міста звернулися 26 осіб.

Нагадаємо, 6 серпня під час капітального ремонту заводу №1 ПАТ «Концерн Стирол» стався викид газу аміаку, за попередніми даними - через розрив аміакопроводу.

Унаслідок події загинули п'ятеро осіб (бригадир-монтажник, троє монтажників та електрогазозварник). До реанімації потрапили 9 горлівчан.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

186