Житель Кілійського району Одеської області, який постраждав унаслідок ДТП в Оршанському районі Білорусі в кінці липня, помер у білоруській лікарні, повідомили в прес-службі Одеської облдержадміністрації з посиланням на заступника голови обладміністрації Валерія Матковського.

За словами Матковського, чоловік помер близько 16.00 понеділка. При цьому чиновник не назвав імені загиблого, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Таким чином, число жертв серед українців зросло до п'яти.

У прес-службі Одеської облдержадміністрації зазначили, що на даний момент в Оршанській лікарні зараз залишається один постраждалий українець. «Йому потрібна хірургічна операція», - зазначили в прес-службі.

Також у прес-службі нагадали, що двоє українців повернулися в Україну самостійно, а ще 5 осіб було доставлено додому в Одесу на реанімаційно-операційному літаку Збройних сил України Ан-26 «Віта» 6 серпня.

Як раніше повідомляв ForUm, 28 липня в Оршанському районі Вітебської області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди близько сьомої години ранку на 173 км автодороги Могилів-Орша поблизу с. Бабиничі загинули дев'ять осіб, серед яких четверо громадян України, четверо громадян Узбекистану і громадянин Азербайджану. Ще дев'ять українських громадян і громадянин Узбекистану отримали важкі травми.

Тіла чотирьох громадян України, які загинули 28 липня у Білорусі, 31 липня привезли в Україну.

Станом на 1 серпня, вісім потерпілих унаслідок дорожньо-транспортної пригоди у Вітебській області перебували у свідомості і повинні були бути підготовлені до транспортування на батьківщину для подальшого лікування.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

297