У неділю, 4 серпня, в Харкові на парковці біля «Кінного ринку» виявлено труп 21-річного уродженця Азербайджану, який прибув до Харкова в гості до своїх родичів, повідомляє прес-служба ГУ МВС у Харківській області.

У скоєнні тяжкого злочину обґрунтовано підозрюється 45-річний громадянин Азербайджану. Встановлено, що 4 серпня близько 12.00 між двома чоловіками виникла сварка, під час якої підозрюваний ножем наніс потерпілому смертельний удар в область грудної клітини.

За даним фактом слідчим відділом Комінтернівського РВ відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зараз співробітники харківської міліції вживають всіх необхідних заходів для розкриття тяжкого злочину.

Міліція звертається до всіх громадян з проханням допомогти у встановленні місцезнаходження чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у вбивстві. Його прикмети: на вигляд 40-45 років, зріст 175 см, середньої статури, волосся темне, з сивиною, має залисини в тім'яній області. Був одягнений у спортивну куртку бежевого кольору, чорні брюки, при собі може мати розкладний ніж.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

167