Завершився судовий розгляд кримінального провадження за фактом вбивства 27-річної жінки, яка перебувала на момент скоєння злочину на 4-5 тижні вагітності. Як повідомляє прес-служба прокуратури Київської області, вироком Білоцерківського міськрайонного суду зловмисника визнано винним у скоєнні злочину, йому призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 11 років.

Згідно з повідомленням, у квітні поточного року в м. Біла Церква 33-річний чоловік через ревнощі умисно завдав один удар сокирою по голові своїй сплячій дружині, яка напередодні повідомила про намір розлучитися.

Відомості про зазначений злочин внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань і розпочато розслідування за ознаками злочину, передбаченого п.2 ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство жінки, яка перебувала у стані вагітності).

У травні поточного року досудове розслідування закінчено складанням обвинувального акта та направлено до суду для розгляду по суті.

При вирішенні питання про призначення покарання судом прийнято до уваги наявність у вбивці психічного захворювання, що не дозволяло останньому повною мірою усвідомлювати свої дії.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

188