У Врадіївському районі Миколаївської області під час сімейної сварки дільничний інспектор міліції одного з міськвідділів отримав вогнепальне поранення, повідомляє сектор по зв'язках з громадськістю обласної міліції.

Вночі до чергової частини Врадіївського РВ УМВС по телефону від чергового лікаря Врадіївської центральної районної лікарні надійшло повідомлення, що в приймальне відділення з тілесними ушкодженнями у вигляді вогнепального поранення дробом передньої стінки живота був доставлений 24-річний громадянин.

У лікарню була направлена слідчо-оперативна група райвідділу міліції. Правоохоронці під час спілкування з потерпілим встановили, що він працює дільничним інспектором міліції одного з міськвідділів УМВС України в Миколаївській області, а живе у Врадіївському районі разом з батьками.

Як з'ясувалося, ввечері він пішов відпочивати в будинок, але через кілька годин почув, що його батько свариться з матір'ю. Вийшовши у двір свого будинку, працівник міліції почав заспокоювати батька. Під час сварки батько вистрілив у свого сина з мисливської рушниці.

Працівники міліції затримали батька потерпілого і доставили його в приміщення райвідділу.

Слідчим відділенням Врадіївського РВ УМВС України в Миколаївській області розпочато кримінальне провадження за ст.115 ч.1 (умисне вбивство), ст.15 ч.2 КК України (замах на вбивство). Наразі стан потерпілого стабільний.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

649