Прем'єр-міністр України Микола Азаров привітав спортсменів України з успішним виступом на ІХ Всесвітніх іграх 2013 року в м. Калі (Колумбія), повідомили в Департаменті інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату Кабінету Міністрів.

«Ви гідно представили країну на світовій спортивній арені, вкотре підтвердивши високу волю українців до перемоги, здатність боротися і перемагати. Більше того - ви значною мірою задавали тон спортивного поєдинку, чому підтвердженням є високі спортивні досягнення Лариси Соловйової, яка встановила на Іграх три світові рекорди. А успішні виступи молодих спортсменів засвідчили про існування великого потенціалу на майбутнє, вселили віру в нові перемоги», - зазначив прем'єр-міністр.

Азаров побажав спортсменам та їхнім тренерам міцного здоров'я, успіхів, нових спортивних перемог та невичерпної волі до подолання нових вершин у житті.

Як раніше повідомляв ForUm, українська збірна на IX Всесвітніх іграх з неолімпійських видів спорту посіла в загальнокомандному заліку 7-е місце, а за загальною кількістю нагород - 6-е.

Українські спортсмени завоювали 28 медалей: 9 золотих, 10 срібних і 9 бронзових.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

215