Капітан київського «Динамо» Андрій Ярмоленко вважає, що гравець донецького «Шахтаря» Тайсон спеціально хотів завдати йому травму. Про це повідомляє сайт «Динамо».

«Я впевнений, що Тайсон спеціально хотів завдати мені травму. У боротьбі за м'яч він піднятою ногою «простягнув» шипами по живому і стегну. Скільки граю у футбол, такого різкого болю не пригадаю. Коли лікарі надали допомогу, зрозумів, що продовжити грати не зможу. Відразу попросив заміну, щоб не залишати команду в меншості», - розповів Ярмоленко.

За словами футболіста, суперник не вибачився перед ним. «Крім посмішки на його обличчі нічого не побачив. Навпаки, бразильці один одного поплескали по голові. Особисто до мене і після матчу ніхто не підходив, ніхто не вибачався», - зазначив він.

Через отримані травми Ярмоленко пропустить близько двох тижнів.

Лікар «Динамо» Леонід Миронов заявив, що у Ярмоленка діагностували забій м'яких тканин правого стегна, обширну гематому і множинні садна. Також у футболіста забій пахової області з глибокими саднами, забій живота в області прямих м'язів.

Нагадаємо, 4 серпня донецький «Шахтар» обіграв київське «Динамо» з рахунком 3:1 у матчі 4-го туру чемпіонату України і став одноосібним лідером турнірної таблиці національної першості.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

646