На турецькому курорті Кемер отруїлися 69 російських туристів, які відпочивали в готелі «Гранд ринг». Росіянам поставили діагноз гострий гастроентерит. Про це 5 серпня повідомляється на сайті Ростуризму.

За даними відомства, в результаті отруєння 15 росіян потрапили до лікарні. Решту лікували амбулаторно. Життю туристів, як сказано на сайті, нічого не загрожує. Більше того, туристи, які потрапили в лікарню, вже виписалися і продовжують відпочинок.

Чим саме отруїлися росіяни, у відомстві поки не знають. Перевіркою займаються представники міністерства культури і туризму Туреччини, до яких звернулися їхні російські колеги. Турецькі фахівці взяли в готелі на аналізи проби їжі, води з басейну, а також морської води, повідомляє «Lenta.ru».

Випадки масового отруєння росіян на турецьких курортах відбуваються регулярно. Один з найбільш резонансних стався у 2011 році, коли на курорті Бодрум від підробленого алкоголю загинули п'ятеро росіян. За звинуваченням в отруєнні четверо турків отримали по 90 років в'язниці, ще троє - по сім років позбавлення волі.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

148