Екс-міністр закордонних справ, екс-перший заступник секретаря РНБО Володимир Огризко пропонує назавжди закрити двері в Україну для музикантів американської панк-групи Bloodhound Gang. Про це він заявив у коментарі кореспонденту ForUm'у.

«Таким людям потрібно раз і назавжди закрити двері в нашу країну. Ми повинні реагувати. Якщо мова йде про національні символи країни, то наруга над ними не може бути непоміченою і проігнорованою», - заявив Огризко.

За його словами, і влада, і суспільство мають відреагувати на цю ситуацію.

«Чому присутні на концерті в Києві стерпіли наругу над державним прапором України?.. Свідомість, на превеликий жаль, - на доісторичному рівні. Люди або не розуміють, що відбувається, або просто настільки байдужі, що стає сумно. Варто було піти з концерту, повідомивши правоохоронним органам про події. Але у нас байдужість досягла апогею. Шкода, що так сталося», - підкреслив він.

Нагадаємо, бас-гітарист панк-групи Bloodhound Gang Джаред Хасселхофф під час концерту 30 липня в Києві помочився на сцені на державний прапор України.

Потім на концерті в Одесі він підтерся російським прапором. Слідчий комітет Росії вже організував процесуальну перевірку за фактом осквернення державного прапора РФ.

Міністерство внутрішніх справ внесло до Єдиного реєстру досудових розслідувань інформацію про наругу над українським прапором басистом американської панк-групи Bloodhound Gang Джаредом Хасселхофф.

Юлія Артамощенко,

 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

182