Національний банк України вивчає проблему незаконного використання копій паспортів українців, отриманих під час обміну валюти. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, під час прес-конференції повідомила заступник голови Національного банку України Віра Ричаківська.
 
«Що стосується паспортів, то безпосередніх зауважень до Національного банку не надходило, але, звичайно, ми постійно аналізуємо пресу, бачимо інформацію, заяву Держкомпідприємництва», - зазначила вона.
 

За словами Ричаківської, зараз профільні служби Нацбанку детально вивчають цю проблему. «Найближчим часом будуть дані або якісь роз'яснення, або НБУ зробить певні кроки», - підкреслила вона.
 
Як раніше повідомляв ForUm, у столиці з'явилися торговці копіями паспортів киян, які шахраї використовують для оформлення кредитів, реєстрації фірм і махінацій в Інтернеті.

У зв'язку з цим глава Держслужби з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва Михайло Бродський звернувся до Національного банку з проханням скасувати копіювання паспортів при обміні валюти.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

690