Позафракційний народний депутат України Олег Ляшко вважає, що українці повинні вчинити самосуд над басистом американської панк-групи Bloodhound Gang Джаредом Хасселхоффом за наругу над державним прапором нашої країни. Про це він повідомив у коментарі кореспонденту ForUm'у.

«Наруга над прапором будь-якої країни - це блюзнірство і образа для людей, які в ній живуть. За те, що він помочився на український прапор, йому потрібно відрізати те, чим він туди мочився. І відбити нирки, щоб наступного разу складно було це зробити. Я не знаю, чим займається МЗС, якщо вони досі не вжили заходів», - заявив Ляшко.

На думку нардепа, українці повинні вимагати від МЗС вжити всіх можливих заходів, щоб Хасселхоффа доставили в Україну.

«У даному випадку справедливість вище закону. За яким законом він мочився на наш прапор? Покарання має бути найжорсткішим. Прапор - це символ нашого народу, це наша історія. Ви уявляєте, що було б, якби над американським прапором поглумилися? Українці повинні вимагати від МЗС вжити всіх можливих заходів, щоб доставити його в Україну. Ми самі розберемося, яке покарання він повинен понести», - підсумував Ляшко.

Нагадаємо, бас-гітарист панк-групи Bloodhound Gang Джаред Хасселхофф під час концерту 30 липня в Києві помочився на сцені на державний прапор України.

Потім на концерті в Одесі він підтерся російським прапором. Слідчий комітет Росії вже організував процесуальну перевірку за фактом осквернення державного прапора РФ.

5 серпня Міністерство внутрішніх справ України внесло до Єдиного реєстру досудових розслідувань інформацію про наругу над українським прапором басистом американської панк-групи.

Анастасія Піка,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

201