Міністерство внутрішніх справ внесло до Єдиного реєстру досудових розслідувань інформацію про наругу над українським прапором басистом американської панк-групи Bloodhound Gang Джаредом Хасселхофф.

Про це в коментарі кореспонденту ForUm'у заявив начальник управління по зв'язках з громадськістю столичної міліції Ігор Михалко.

«Інформація внесена до реєстру за частиною 1 статті 338 «Наруга над державними символами» і за частиною 1 статті 296 «Хуліганство». За наругу передбачено штраф до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешт до шести місяців. Санкція за хуліганство - штраф від 500 до 1 000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешт на строк до шести місяців, чи обмеженням волі на строк до п'яти років», - підкреслив Михалко.

Він зазначив, що зараз проводиться досудове розслідування. «Потім матеріали будуть передані до суду» - зазначив начальник прес-служби столичної міліції. Далі, за його словами, про прийняте українським судом рішення будуть оповіщені Інтерпол і влада США.

Аліна Єремеєва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

297