Міністерство закордонних справ зобов'язане дати належну оцінку витівці бас-гітариста групи Bloodhound Gang, який дозволив собі осквернити символ української державності, і більше ніколи не пускати представників цієї рок-групи на територію України. Про це заявив народний депутат від фракції Партії регіонів Михайло Чечетов.

«Я думаю, що наше МЗС має дати відповідну оцінку зухвалій витівці цього пройдисвіта. Необхідно оголосити його персоною нон грата і більше ніколи не пускати в Україну», - зазначив Чечетов.

«Але мене в цій ситуації вражає мовчання опозиції: замість того щоб вимагати від осквернителів нашої святині вибачень, її представники немов у рот води набрали», - обурився він.

«Важко собі навіть уявити, що б сталося з ким-небудь з представників опозиції, якби вони вчинили щось подібне в Америці. А якби росіянин учудив щось подібне у нас? Упевнений, опозиція підняла б у ЗМІ справжнісінький поросячий вереск. Але в підсумку вони посміялися над оскверненням російського прапора з боку цього ж горе-музиканта, а зараз, коли потрібно стати на захист української святині, - в рот води набрали. Це вказує на те, що і опозиція, і всі ці громадські організації-грантоїди годуються з одного іноземного джерела», - підсумував народний депутат.

Нагадаємо, бас-гітарист панк-групи Bloodhound Gang Джаред Хасселхофф під час концерту 30 липня в Києві помочився на сцені на державний прапор України.

Потім на концерті в Одесі він підтерся російським прапором. Слідчий комітет Росії вже організував процесуальну перевірку за фактом осквернення державного прапора РФ.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

234