Українські хакери UA anonymous влаштували ддос-атаку на сайт американської панк-групи Bloodhound Gang, музикант якої напередодні на концертах в Одесі та Києві осквернив державні прапори України і Росії.

«Поки українські політики відмовчуються, ми діємо - ддос-атака на сайт тих, хто познущався над прапором, - написали UA anonymous в Twitter.

«Ми не чекаємо вибачень від послів/міністерств. Ми звичайні українські хлопці робимо те, що вміємо. Ось поклали сайт http://bloodhoundgang.com, - пишуть UA anonymous.

За їхніми словами, 4 серпня посол США в Росії назвав огидною поведінку музикантів групи Bloodhound Gang. «Чому ж посол США в Україні Джеффрі Пайятт мовчить?» - задаються питанням UA anonymous.

Нагадаємо, бас-гітарист панк-групи Bloodhound Gang Джаред Хасселхофф під час концерту 30 липня в Києві помочився на сцені на державний прапор України.

Потім на концерті в Одесі він підтерся російським прапором. Слідчий комітет Росії вже організував процесуальну перевірку за фактом осквернення державного прапора РФ.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

217