Прокуратура Центрального району Миколаєва розслідує обставини отримання тілесних ушкоджень 39-річним місцевим жителем у Центральному РВ УМВС України в Миколаївській області, повідомляє прес-служба обласної прокуратури.

Як повідомив заступник прокурора Центрального району Миколаєва Владислав Кулініч, 3 серпня о 20.45 з Центрального РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області в лікарню з тілесними ушкодженнями був доставлений 39-річний місцевий житель, затриманий за підозрою у крадіжці.

За висновком лікарів, у чоловіка виявлені тілесні ушкодження у вигляді тупої травми живота і розриву селезінки.

«Прокуратурою розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч.2 ст.365 Кримінального кодексу України - перевищення службових повноважень працівниками міліції, що супроводжувалося насильством. Зараз досудове розслідування триває», - зазначив він.

Як раніше повідомляв ForUm, співробітниками УМВС України в Миколаївській області проводиться службова перевірка щодо можливого нанесення ушкоджень підозрюваному співробітниками міліції, який був доставлений до райвідділу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

340