Візит першого віце-прем'єр-міністра Сергія Арбузова до Німеччини підтвердив, що Україна зробила свій вибір на користь євроінтеграції. Таку думку в ексклюзивному коментарі телеканалу БТБ висловив Евальд Бьольке, німецький експерт з питань відносин ЄС та країн СНД, директор центру Байтца.

«Ще до саміту у Вільнюсі ми спільними зусиллями проведемо велику зустріч з представниками бізнесу, щоб якомога більше число людей розуміли, як це - співпрацювати з Україною. Такі заходи допомагають зрозуміти Європі, що важливо для України. А також вирішувати конкретні практичні питання. Я дуже задоволений тим, що представники вашої країни приїжджають до нас і доносять ті ідеї, які важливі для них», - сказав Бьольке.

Нагадаємо, минулого тижня під час робочого візиту до Німеччини і зустрічі з главою МЗС цієї країни Гідо Вестервелле перший віце-прем'єр-міністр Сергій Арбузов заявив, що зусилля України спрямовані на підписання Угоди про асоціацію з ЄС. У свою чергу Вестервелле підкреслив, що Німеччина стратегічно зацікавлена ​​в європейському розвитку України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

282