Співробітниками УМВС України в Миколаївській області проводиться службова перевірка щодо можливого нанесення ушкоджень підозрюваному співробітниками міліції, який був доставлений до райвідділу. Про це повідомляє відділ по зв'язках з УМВС у Миколаївській області.

Згідно з повідомленням, за спробу збути кілька мобільних телефонів і золотий ланцюжок, які були викрадені в одній з лікарень міста Миколаєва, працівниками міліції в Центральний райвідділ Миколаївського міськуправління був доставлений 39-річний місцевий житель.

Як було встановлено, чоловік вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок та незаконні операції з наркотиками і перебуває на відповідному обліку як людина, яка протягом тривалого часу вживає наркотичні засоби.

За даними міліції, під час перебування в приміщенні райвідділу злодій попросився в туалет, а перебуваючи там, втратив рівновагу і вдарився об підлогу. Після цього чоловік почав скаржитися на погане самопочуття, у зв'язку з чим працівники міліції викликали карету швидкої медичної допомоги, якою він був доставлений до медичного закладу. У лікарні з'ясувалося, що у підозрюваного є ушкодження внутрішніх органів, проведено оперативне втручання.

Всі матеріали передані до прокуратури міста Миколаєва, яка і визначить можливу причетність співробітників міліції до нанесення ушкоджень, наголошується в повідомленні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

143