Станом на 1 серпня вісім потерпілих у дорожньо-транспортній пригоді у Вітебській області знаходяться при свідомості і найближчим часом будуть підготовлені до транспортування на батьківщину для подальшого лікування. Як повідомляє Посольство України в Республіці Білорусь, разом з тим один наш співвітчизник досі не прийшов до тями і повинен залишатися під наглядом білоруських лікарів.

Як наголошується в повідомленні, в міській лікарні ім. Семашка м. Орша українцям надається вся необхідна медична допомога.

Згідно з повідомленням, за життя постраждалих лікарі боролися три дні, їм було зроблено по кілька операцій. Один з постраждалих через складність травми був прооперований у Вітебській обласній клінічній лікарні під керівництвом головного лікаря лікарні.

Посольство України висловлює щиру подяку працівникам підрозділів МНС та ДАІ, слідчим, лікарям, медсестрам, головним лікарям за професіоналізм і чуйне ставлення до всіх постраждалих.

Нагадаємо, 28 липня в Оршанському районі Вітебської області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди близько сьомої години ранку на 173 км автодороги Могилів-Орша поблизу с. Бабиничі загинули дев'ять осіб, серед яких четверо громадян України, четверо громадян Узбекистану і громадянин Азербайджану. Ще дев'ять українських громадян і громадянин Узбекистану отримали важкі травми.

Тіла чотирьох громадян України, які загинули 28 липня внаслідок ДТП у Білорусі, вчора, 31 липня, привезли в Україну.

У лікарнях Білорусі залишаються 9 українців, які постраждали 28 липня.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

156