Близько двадцяти одеських уболівальників отримали травми різного ступеня тяжкості в результаті нападу фанатів бєлградської «Црвени Звєзди» на 77-й хвилині матчу Ліги Європи. Про це повідомив генеральний директор ФК «Чорноморець» Сергій Керницький.

За його словами, один з уболівальників знаходиться у важкому стані, машиною «Швидкої допомоги» він відправлений до обласної лікарні.

«Ми найсерйознішим чином готувалися до цього матчу, підготували радіозвернення до сербських уболівальників. І перша частина матчу пройшла, в цілому, в нормальній обстановці. Але в другому таймі ситуація стала погіршуватися, а потім і зовсім вийшла з-під контролю. Ми отримали інформацію про те, що за п'ятнадцять хвилин до кінця сербські фанати збираються зірвати матч, у масовому порядку вибігти на футбольне поле. Ми оперативно проінформували сили правопорядку, це було своєчасно. Але, на жаль, інциденти все таки відбулися. Один наш вболівальник жорстоко побитий, у нього множинні переломи ребер і розрив селезінки», - сказав Керницький, повідомляє «УНІАН».

Він запевнив, що спробує допомогти потерпілим: «Ми будемо стежити за ситуацією і допоможемо потерпілому усіма можливими способами. Зараз ми займаємося документуванням всього того, що сталося, готуємо рапорт делегатам матчу. Буде підраховано і збиток, якого завдали нашому стадіону сербські вболівальники. Вони зривали сидіння, палили їх фаєрами, кидали пляшки».

Матч третього раунду кваліфікації Ліги Європи між «Чорноморцем» та «Црвеною Звєзди» завершився перемогою одеської команди з рахунком 3:1. Гра у відповідь відбудеться 8 серпня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

232