У Запорізькій області внаслідок зіткнення трьох автомобілів 1 людина загинула і 10 госпіталізовані.

Як повідомив журналістам начальник Управління ДАІ в Запорізькій області Віталій Горьковой, аварія сталася у четвер, 1 серпня, близько 10.00 на 44 км автодороги Запоріжжя-Донецьк.

За даними Горькового, автомобіль «Опель Астра» не вибрав безпечну швидкість руху, не переконався в безпеці маневру і в результаті не вибрав безпечну дистанцію, що призвело до зіткнення його автомобіля з автомобілем «Форд фокус», що рухався попереду в попутному напрямку.

Унаслідок зіткнення «Форд фокус» вилетів на зустрічну смугу та вчинив зіткнення з автомобілем «ДЕУ Ланос», після чого його відкинуло в кювет. Водій «Опель Астра» після зіткнення з «Форд фокус» не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де вдарила «ДЕУ Ланос», після чого машину «понесло» і вона перекинулася, повідомляє «УНІАН».

У результаті аварії загинув пасажир «Опель Астра», ще 10 людей, які знаходилися в салонах автомобілів, що потрапили в ДТП, госпіталізовані.

За даними УДАІ ГУ МВС України в Запорізькій області, серед постраждалих 2,5-річна дитина з матір'ю - пасажири «ДЕУ Ланос».

Стан 2 постраждалих унаслідок ДТП чоловіків характеризується медиками як критичний: вони знаходяться в реанімаційному відділенні Вільнянської райлікарні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

173