Апеляційний суд Києва залишив без задоволення апеляційну скаргу Дмитра та Сергія Павличенків на вирок Голосіївського райсуду столиці, яким вони були визнані винними у вбивстві судді Зубкова.

Про це повідомляє прес-служба столичної прокуратури з посиланням на державного обвинувача у справі Наталю Сему.

«Провина Дмитра та Сергія Павличенків у вбивстві суді Сергія Зубкова повністю доведена на стадії досудового слідства і в ході судового слідства судами першої та апеляційної інстанції», - зазначила прокурор.

За словами Семи, докази захисту і засуджених є припущеннями і були спростовані наявними в матеріалах кримінальної справи доказами, зокрема, висновками проведених дактилоскопічних, судово-медичних, судово-молекулярних генетичних експертиз.

Нагадаємо, суддю Шевченківського районного суду Києва Зубкова було вбито 21 березня 2011 року в під'їзді свого будинку в Києві. Голосіївський райсуд Києва 2 жовтня 2012 р. засудив за вбивство судді Дмитра Павличенка до довічного ув'язнення, а його сина Сергія - до 13 років позбавлення волі.

По всій Україні відбулися акції на підтримку батька і сина Павличенків. Громадськість переконана, що вони не причетні до вбивства.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

228