В Антрациті Луганської області вчора внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждав працівник ДАІ. Про це повідомляє відділ по зв'язках з громадськістю ГУМВС України в Луганській області.
 
Згідно з повідомленням, водій автомобіля BMW-520, рухаючись по вулиці Ростовській, виїхав на смугу зустрічного руху і вчинив наїзд на автомобіль CHERY AMULET (під управлінням інспектора ДПС ДАІ, 1985 р.н.), який зупинився перед нерегульованим пішохідним переходом для надання переваги в русі пішоходам.
 

Унаслідок ДТП інспектор ДАІ отримав тілесні ушкодження і у важкому стані був доставлений у реанімаційне відділення Антрацитівської міської лікарні (важка черепно-мозкова травма, перелом лобної скроневої кістки, відкритий перелом правого ліктьового суглоба).

Винуватець ДТП втік з місця події, залишивши на місці події свій автомобіль.

Даний факт занесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфіковано за ч.1 ст. 286 КК України. На даний момент проводяться слідчі дії. За попередніми даними, автомобілем BMW-520 керував житель м. Антрацит, 1982 р.н., який 13 разів притягувався до адміністративної відповідальності за порушення ПДР.

УДАІ ГУМВС України в Луганській області звертається до всіх очевидців ДТП з проханням про допомогу в розслідуванні і щодо встановлення місцезнаходження водія BMW-520.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

313