Поєднання шкарпеток і сандалів було визнано головним непорозумінням у гардеробі всіх часів. Про це свідчать результати опитування, проведеного мережею британських супермаркетів Debenhams. Скільки саме відсотків респондентів назвали шкарпетки з сандалями головним модним провалом, не уточнюється.

Коментуючи результати опитування, представник універмагів заявив, що незважаючи на те, що нещодавно шкарпетки і сандалі виявилися на модних подіумах (нещодавно декілька модних будинків, у тому числі Christian Dior і Chanel включили цей ансамбль у свої колекції), людям це поєднання все одно не подобається. «Можливо, вони добре виглядають на модному показі, але не в житті», - заявив він, повідомляє «Lenta.ru».

Друге місце в антитопі зайняли чоловічі черевики на платформі, а третє - занадто низько спущені з лінії талії штани. Рейтинг модних непорозумінь складається з десяти пунктів. Повністю десятка виглядає таким чином:

1. Шкарпетки з сандалями
2. Чоловічі черевики на платформі
3. Спущені штани
4. Велюрові спортивні костюми
5. Жіночі шаровари
6. Короткі кофти та футболки
7. Поясні сумочки
8. Спортивні костюми в стилі 1980-х
9. Бейсболки
10. Об'ємні гумки для волосся.

У 2012 році у Великобританії вже було проведено подібне опитування. Тоді воно, однак, стосувалося не «всіх часів», а останніх 50 років. Найгіршим предметом одягу був названий саме спортивний костюм у стилі ретро.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

349