У Жовтневому райвідділі міліції Дніпропетровська 30 липня о 22.30 з третього поверху викинувся підозрюваний. Про це повідомив адвокат Богдан Сліпець.

За його словами, 35-річного підприємця 30 липня приблизно о 18 годині затримали працівники міліції в рамках кримінального провадження за статтею «шахрайство».
Адвокат уточнив, що його підзахисному інкримінують несплату одній з фірм коштів за поставлений товар, повідомляє «УНІАН».

Сліпець також заявив, що, на його думку, чоловіка затримали незаконно. Крім того, адвокат не був присутній під час перебування підприємця в Жовтневому райвідділі міліції, що, за словами Сліпця, теж незаконно.

Адвокат повідомив, що його підзахисний викинувся з третього поверху у зв'язку з психологічним тиском, який на нього чинили в райвідділі. Зараз потерпілий з численними переломами перебуває у стаціонарі Дніпропетровської обласної лікарні імені Мечникова. Він знаходиться у свідомості.

Адвокат також заявив, що його не пускають в лікарню до підзахисного, «біля палати чергує міліціонер».

Начальник відділу по зв'язках з громадськістю ГУ МВС у Дніпропетровській області Олексій Щербатов підтвердив факт інциденту.

За словами Щербатова, підозрюваний 30 липня був доставлений у Жовтневий райвідділ міліції.

«Приблизно о 23 годині підозрюваного вели по коридору райвідділу, де було відчинено вікно. Несподівано чоловік кинувся до вікна і вистрибнув з нього», - зазначив начальник відділу.


Він також повідомив, що перевірку з приводу цієї події проводить прокуратура.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

260