Зловмисникам, які зазіхнули на чужий автомобіль Cadillac, загрожує до 12 років в'язниці. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Дарницького району м. Києва.

Згідно з повідомленням, прокуратура Дарницького району направила до суду обвинувальний акт відносно двох чоловіків, які зухвало заволоділи автомобілем преміум-класу Cadillac Escalade і були затримані правоохоронцями під час погоні.

Слідством встановлено, що у травні поточного року біля ТЦ «Аркадія» на вул. Дніпровська Набережна двоє раніше судимих ​​чоловіків скоїли зухвалий напад на власника Cadilac Escalade з метою заволодіння його автомобілем.

Між нападниками і водієм зав'язалася сутичка, під час якої власник автомобіля отримав два постріли в шию і плече.

Заволодівши іномаркою, зловмисники намагалися втекти за межі столиці.

Один з нападників був затриманий на Бориспільському шосе в ході спецоперації із застосуванням вогнепальної зброї: міліціонерам довелося відкрити вогонь по колесах машини. Іншого взяли під варту наступного дня, коли він добровільно здався правоохоронцям.

Зловмисникам було оголошено про підозру у скоєнні кримінального злочину за ч. 3 ст. 289 КК України - незаконне заволодіння транспортним засобом групою осіб, поєднане з насильством.

Зараз матеріали кримінального провадження прокуратурою Дарницького району направлено до суду для розгляду по суті.

Правопорушникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

248