24 серпня відбудеться поєдинок між болгарином Пулєвим і американцем Томпсоном.

IBF (Міжнародна боксерська федерація) схвалила проведення бою між болгарським важковаговиком Кубратом Пулєвим і американцем Тоні Томпсоном.

Цей поєдинок відбудеться 24 серпня у німецькому Шверині, а на кону в ньому стоятиме звання обов'язкового претендента на чемпіонський титул IBF, який належить українцеві Володимиру Кличку.


32-річний Пулєв, який займає перше місце у рейтингу IBF, спочатку мав битися за звання обов'язкового претендента на титул з Томашем Адамеком із Польщі, але той відмовився від поєдинку. Тоді суперником Пулєва мав стати британець Тайсон Ф'юрі, який також відмовився виходити на ринг проти болгарина, віддавши перевагу більш вигідному фінансово поєдинку зі своїм співвітчизником Девідом Хеєм (він пройде у вересні), пише «Lenta.ru».

Після відмови Ф'юрі Адамек передумав і погодився зустрітися з Пулєвим, але IBF цей бій не схвалила. У підсумку суперником болгарина буде 41-річний Томпсон, який займає четверте місце у рейтингу організації.

Переможець поєдинку Пулєв - Томпсон зможе розраховувати на бій з Володимиром Кличком або Олександром Повєткіним. Кличко з Повєткіним зустрічаються 5 жовтня.

Томпсон провів на професійному рингу 41 поєдинок. Він здобув 38 перемог (26 - нокаутом) і зазнав три поразки. Американець вже двічі програвав Володимиру Кличку (обидва рази Томпсон був у статусі обов'язкового претендента IBF).

Що стосується Пулєва, то він провів на професійному рингу 17 боїв і в усіх здобув перемоги (у тому числі дев'ять - нокаутом).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

436